Ca 17 timmar kvar :)

Mmm mer än så är det faktiskt inte kvar nu till semestern :)
Ser ut att bli en riktig kanondag den sista arbetsdagen oxå... SMHI hade utfärdat klass 2?-varning för Skåne och Halland under natten och morgondagen, kul när det området rör sig upp mot Borås, frågan är inte om man ska ha på regnkläder imorn utan snarare hur mycket regnkläder man ska ha på sig. Strålande är det oxå att det är riktigt mycket post till imorn och att massor med b-post ligger på varje distrikt så lär bli sen utgång imorn. Slutar 13.45 kan ju bli spännande och se om man är klar tills dess. Extra kul att Regionsfanskapet ska ut imorn till samtliga hushåll oxå.............

Men vi brevbärare kanske inte har det sämst imorn i alla fall?! Skulle inte vilja byta med de som tar studenten imorn, grymt om de får 35 000 mm regn över sig eller hur mycket det nu var de lovade att det kunde komma..... tycker riktigt synd om dom faktiskt.

Ska bli lite spännande att se oxå om vi kan få ut Rosie tidigt på turen så hon hinner hem till sin brors student. Var lite snäll mot henne innan idag och stod över 45 minuter så jag kunde få upp alla hennes ICA-buffé, fick en kram för det när hon kom in och såg vad jag hade gjort, så tror hon blev lite glad i ögat ;) Vad gör man inte för henne hehe.

Ska diska nu innan "regeringen" kommer hem, ser nära på ut som ett bombnedslag i köket så

Diskeling


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du får väl hyra båt imorgon blir kanske lättare än cykel. Roligt att läsa att du är hjälpsam. Kram!

2009-06-11 @ 21:30:17
Postat av: Daniel

Aaa kanske skulle testa båt, cykel slipper jag ju som tur är, men moped lär jag ju få åka....

2009-06-11 @ 21:51:30
URL: http://djbruin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0