Lite kort från Ven




















Fantastisk Helg!

Ja helgen som var riktigt trevlig. Kul att alla vi syskon kunde träffas med mor och far och våra respektive :)
Att vädret på vår Ven-resa var alldeles suveränt gjorde verkligen inte saken sämre :)
Har tänkt lägga upp lite kort här sen, men får bli imorn, hinner inte nu, utan måste strax i säng.

Fick vykort idag från Andreas & Sophie från grekiska ö-världen och så fick jag kort från Rosie oxå från hennes Cypernresa :) Hon börjar jobba imorn igen så ska bli kul att få träffa henne igen :) Hon fyller år nu på fredag oxå så får luska ut om hon ska ha någon fest eller liknande och om man i så fall ska köpa någon fin present....

Idag satte innebandyn igång igen förresten, riktigt kul att vi var 8 st + målvakt. Inte illa för att vara säsongens första träning, brukar ta några ggr innan folk fattat att vi startat upp igen hehe.

Nej nu blir det sängen!

Tjing!

Mycket nöjd :)

Har nyss sprungit blodomloppet i Jönköping, 1 mil, fast det var bara 9 660 meter. Hade 47 minuter precis förra året men i år, trots att jag haft ont i fötterna den senaste tiden och blivit långsammare de senaste veckorna, samt 1 träning de sista 2 veckorna gick det riktigt bra. Sprang in på 45.01, lite surt, kunde ju ha varit 44.59 istället, men är i alla fall riktigt nöjd med tiden. Allt flöt jättebra från början, kände inte av nåt alls i fötterna utan sprang nog väldigt avslappnat och tekniskt bra för att vara mig, åtminstone första halvan av loppet. Sen när man blir tröttare blir tekniken sämre självfallet, men andra delen av loppet sprang jag som vanligt fortare än den första :)

Ida sprang in på 28.44 på den 5 153 meter långa bana som hon sprang. Hon var dryga minuten snabbare förra året, men ändå en bra tid av henne!

Träffade Lova, Micke och Becka i Jönköping oxå. Mycket trevligt :) Var hemma hos dem en stund efter loppet och åt och pratade m.m. Kul att ni ville följa loppet oxå :)

Nu ska vi sova här gonatt!!!

Våffeldag

Ja Rosie var här innan idag och vi åt våfflor ihop och sen lade hon över lite musik till sin Ipod. Var första gången sen jag gick på semester som jag träffade henne så det var allt lite kul :) Hon åker iväg till Rhodos på söndag med sin farmor och blir borta en vecka. Andreas och Sophie åker samma söndag till Grekland och är även dom borta i en vecka.

Hade tänkt gå ut och springa nu strax, får se om mina krämpor har gått över....

Svahn ringde innan idag och hade fått tag i biljetter till Elfsborg-Lazio :) Ska bli kul, hoppas de får med sig ett hyfsat resultat i Italien så att spänningen lever kvar :)

Imorn har vi en mastodonttvätt... usch inget vidare, men men det får väl gå.... sen på fredag morgon sticker vi till Bohuslän ska bli skoj dock verkar vädret bli kasst på lördag och söndag, men får väl hoppas på att det åtminstone håller upp....

Tjoho!!!

Sista heldagen i Olofsbo

Ja imorgon efter golfen så drar vi oss hemåt, men jag kommer stanna i Varberg tills på tisdag. Igår var det tänkt att vi skulle gå ut, men vi gjorde aldrig det, Andreas kände sig inte bra, han hade väl fått nåt myggbett eller nåt :D
Nej, men det var nog halsont som spökade, och då tyckte vi andra att det var bättre att stanna hemma oxå.

Idag ska vi köra en golfrunda, sista chansen att öva innan turneringen, sen blir det nog grillning och stranden som gäller oxå, strålande väder även idag. Från onsdag har solen skinit oavbrutet :)

Nu måste vi iväg här!

Tjing

Vad händer idag?

Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska hitta på i eftermiddag/kväll. Ska i alla fall fika på stan nu om en stund har vi tänkt. Det är strålande väder idag oxå så man orkar inte göra jättemycket intensiva aktiviteter. Får väl bli boule eller nåt. Halva stranden är fortfarande avstängd pga. för hög bakteriehalt.

Fredmans var på besök hos oss igår. Var en riktigt trevlig kväll. Spelade beachvolleyboll först. Jag och Emma mot Andreas, Svahn och Therese, tyvärr förlorade vi i skiljeset med 11-9, men var himla kul ändå. Grillningen blev inte lika lyckad kanske, eller det blev gott, men sent, tror vi åt närmare klockan 22, så det var såpass mörkt att vi fick tända värmeljus eftersom vi satt ute och åt. Men som sagt en riktigt trevlig kväll var det i alla fall.

Någon som har något förslag på vad vi kan hitta på idag?

Strålande väder idag :)

Ja efter dagar med lite sämre väder, i synnerhet måndagen, vaknade vi upp till strålande solsken och säkert närmare 25 grader varmt :)

Tog på mig löparskorna och sprang ca 12 km direkt på morgonen, kändes väl sådär, har aldrig kunnat springa på morgonen innan så ska väl vara glad att jag orkade hela vägen, för var rejält sliten på slutet.

Igår var vi i Halmstad och hälsade på Wickman. Alltid trevligt att träffa honom. Vi åt lunch, spelade äventyrsgolf och slutligen tog vi en fika nere på stan sen där jag åt en riktigt god våffla :)

Idag kommer systrarna Fredman på besök på kvällen, ska ha grillkväll och så hade vi tänkt spela lite beach volley. Provade på det i måndags bara jag, Andreas och Svahn och det var riktigt kul, så det ska bli kul ikväll. Möjligen, möjligen kommer även Rosie hit, men den chansen känns inte så stor, men vore för då kan vi lira 3 mot 3.

Ska strax ta en fika på stan nu med grabbarna sen ska vi handla lite för kvällen. Någon golf blir det inte idag, vi har alla lyckats med att kvalificera oss för söndagens turnering. Andreas hade otroliga 26 slag igår på 18 hål, nytt rekord för honom. Jag tangerade mitt gamla rekord på 31 slag, så ska vara riktigt nöjd även om jag fick "gummiarm" på sista hålet.

Tjoooo

Ååå en sån natt, det var ovädrens natt som vi kallar ????

Ja nu är vi i alla fall nere i Olofsbo och jag och Andreas har redan skaffat oss VIP-kort på minigolfbanan i Skrea :) Bara Svahn kvar nu att få dagens bästa resultat, ska vi nog kunna fixa imorn eller onsdag eller nåt :) I och med våra VIP-kort spelar vi den årliga turneringen här i Skrea på söndag :) Men får nog riktigt svårt där...

Ja denna natten var inget direkt att hänga i julgranen, eller ja från igår kväll har vi inte haft speciellt mycket flyt. Var på pizzerian i Olofsbo och såg Elfsborgsmatchen på storbild, riktigt kul att se, men bedrövlig domare och ett ännu värre resultat, tycker Elfsborg var det bättre laget.... sen gjorde ju inte det hela bättre att Blåvitt kvitterade mot Häcken på slutet, men men...

Natten då, vi kom i säng rätt tidigt strax efter 23. Klockan 03 vaknade vi av åska och regn, kul.... när vi hade somnat igen går Andreas väckningslarm på mobilen igång 5.40. Sen strax innan 07 vaknar vi återigen av åska och regn och halv nio samma sak igen...

Nu ska vi nog strax äta lunch här!

Tjing

Olofsbo!

Om några timmar nu beger vi oss mot kusten och Olofsbo, ska bli riktigt kul att vara där en vecka med Andreas och Svahn :)

Har inte börjat packa än, men har tänkt ut vad jag ska ha med mig i alla fall, men ska strax ta tag i det...

Får väl hoppas på att minigolfformen är god, har inte spelat på ett bra tag nu, men man har väl talang?!?! Får väl hoppas på att de andra oxå är i form så vi alla tre kan spela i Skreas årliga minigolfturnering som vi hoppas går nästa söndag...

Tjing


RSS 2.0