Pingst

Sitter och tittar på Elitloppet just nu, ska bli spännande att se finalen som springs nu om en kvart ungefär. Tror på Triton Sund, men bara det blir en svensk seger blir jag nöjd :)

Igår kväll var jag och Ida uppe och åt 2-rätters hos mamma och pappa, riktigt gott :) Var trevligt att sitta ute på altanen ända till 21.30 på kvällen!

Lite bilder på maten från igår:





Äntligen Fredag :)

Så var det helg igen... har egentligen ingenting inplanerat (vad jag vet?!?!) så händer det nåt så bara meddela mig :)
Fast ikväll ska jag till min morbror som fyller pensionär idag, 65 år alltså. Lär väl krylla av folk i deras lägenhet, men ska bli kul att få uppvakta honom, han är ju min fadder oxå!

Idag kom Maria (chefen) till mig och gav mig ett papper om något projekt som heter BAS Ute och frågade om jag var intresserad av det. Handlar tydligen om att de ska utbilda några handledare inom regionen som utbilda medarbetarna i ergonomi och arbetsmiljö ute på själva turen. Hon undrade alltså om jag skulle kunna tänka att bli en av de handledarna och jag sa ja till det, så får väl se om det blir av i höst sen då.

Ikväll ska Ida jobba natt så hon ligger och sover??? nu. Hämtade hon och två andra tjejer vid midnatt uppe på Brämhult oxå, vad gör man inte för idisen :D

Dags för lite fika nu bye!!!

Barcelona!

Ja bara att gratulera Champions League mästarna. Efter Eto´os 1-0 mål var det ju aldrig något snack om saken. Annars var väl kanske inte matchen den bästa, men vissa saker minns man ju, Messis nickmål, fajterna mellan Puyol och Ronaldo för att inte tala om Paul Scholes grymma tackling som borde resulterat i ett rött kort enligt mig.

Minigolfen igår då?! Jodå det blåste och var ganska så kallt, men drog in tredje raka andraplatsen, den här gången var det Andreas som var för bra. Noterade 48 slag, har för mig jag hade exakt samma förra gången?!?! Kan ha haft 49 då oxå lite osäker. Hade en 7a vilket inte är kul :( 
 
På jobbet hann jag precis tillbaka till terminalen innan ett skyfall anlände, så lite tur där hade man allt :) Annars kan man ju fundera på VEM som hade ställt upp min och andreas bils vindrutetorkare idag.... kan ju ha varit en viss ledig blondin kanske?!?! Jaja hämnden är ljuv även om det inte var du Rosie :D

Ikväll är Ida på kirurgfest så får klara mig själv, ska ut och springa nu alldeles strax tänkte jag, kan ju alltid hoppas på att regnet dragit över för dagen?!

//Tjing

$$$$$$

Ja idag har varit en av de mindre bra dagarna i världshistorien, men men... inget allvarligt i alla fall.
Började egentligen med en otankad bil till utkörningarna, så där lagom kul att tanka när man har stressiga utk.örningar... men det fick Calle höra oxå, kan ju alltid hoppas att det inte upprepas.... 1/1000 kanske?!?!

Var grymt seg på hela turen sen oxå kanske berodde på att det var åska i luften, men snarare mer troligt att jag är övertränad just nu, så skulle behöva vila ett par dagar nu, men inte lätt då man har brevbäring att tänka på!

Har betalt en massa räkningar idag oxå samt fört över pengar till Ida och ska göra till Svahn alldeles strax nu oxå. Dessutom hade jag inne bilen för service idag, men kostnaden där blev inte alls så stor, landade på strax under 1 400 kr och det är jag riktigt nöjd med i alla fall :)

Var ute och sprang lite intervall med Idisen ikväll oxå trots att jag kände mig slut i hela kroppen. Fick kramp i högerbenet på slutet oxå till råga på allt så har väl överansträngt mig lite grann.

Jaha imorgon väntar ännu en dag på jobbet utan Andreas och Rosie :(:( På torsdag kommer i alla fall Andreas tillbaka på jobbet och på fredag är även Rosie tillbaka :) Som tur är träffar jag dom imorgon eftermiddag/kväll då det blir minigolf följt av käk och Champions League finalen om nu alla hänger på?!?! Blir kul i alla fall :)

Måste bara säga att DJ Kajjins nya låt är riktigt grym :D

//DJBruin

Helg på Tången

Har inte suttit vid datorn speciellt mycket på ett tag, därför jag inte har skrivit något!

Nu är vi i alla fall hemma igen efter en helg nere i Varberg. Vädret var bra hela tiden och allt var lugnt och fint som vanligt :)

Vi var lite på stan i lördags och köpte vinglas bland annat. Sen träffade vi även Idas kompis Maja som sålde blommor på torget. På eftermiddagen sprang jag och Ida 10,6 km (lika långt som Varbergsloppet) mest för att Ida skulle få känna på hur långt det är. Gick väldigt bra tycker jag. Idag var jag ute själv och sprang Espevik runt, en sträcka på ca 17,5 km, gick även det mycket bra, fast var rejält sliten på slutet, men lyckades ändå hålla uppe farten hela vägen!

Imorn väntar jobbet igen, slutar 16.15 hela veckan, men börjar inte förrän 7.45 förutom imorn då jag börjar vanlig tid igen.

Noterades förresten för 12 rätt på Stryktipset i helgen, verkligen ett fall framåt :) Missade endast Blackburn-West Bromwich, synd annars hade man varit 9 000 kr rikare.....

Nej dags att sova nu god natt!

Ledig?

Ja, vet inte om jag kan kalla det att vara ledig imorn när man ska upp och tvätta klockan 8... har hört att vissa kan köpa sig ifrån tvätten numera...........................

Idag var en bedrövlig dag på jobbet, hela veckan har varit kass, men idag var ändå värst... började turen 11.55. För några månader sen kunde man vara klar vid den tiden. Nu var jag istället klart 15.30 så där lagom kul :(

Glömde skriva igår att det faktiskt hände en rolig sak på jobbet. Jennie var på besök med lille Elias. Riktigt kul att få träffa henne igen och se på den lille :) Får ta och grilla nån gång med dom sen i sommar tycker jag allt! 

Nu ikväll sprang jag lite intervall och åkte sedan ut till mormor och morfar en sväng, alltid trevligt att träffa "di gamle".

Imorn blir det som sagt tvätt och efter det så bär det av till Jönköping, har lite dålig koll på vilka de möter imorn J-Södra, men ryktet säger att det är ett bottengäng?!?! Gäller att inte underskatta motståndet, men vi får väl hoppas på att Axel spikar igen :)

Nu väntar jag på att Ida ska ringa så jag kan gå och möta henne!

//Tingaliin

Tisdag kväll

Ska strax sova nu, börjar 7.45 imorn. Oftast börjar jag 6.45 så blir en timmas sovmorron för mig. Den timmen gör faktiskt ganska mycket, känner mig mycket piggare på morgonen. Annars har det varit tufft de här två dagarna på jobbet, översvämning av post i stort sett, kan ju alltid hoppas att kulmen är nådd och det börjar lugna sig till imorn....

Var ute och sprang nu ikväll, och möte bl. a. Martinssons i kypeterrängen, så stannade och prata med dom lite. Sprang 8,3 km upp mot Ymer och tillbaka. Var riktigt nöjd när jag kom i mål då jag såg att jag "kapat" mitt årsbästa med 1 minut och 30 sekunder, så storformen närmar sig?!?! Tiden hade kanske inte blivit så bra om jag inte träffat Martinssons men det hade ändå blivit ett stort rekord för i år.

Ida är hos kompisar nu ikväll, vi har kommit på det att vi knappt träffas denna veckan hehe. Igår jobbade hon till 22, och idag var hon borta när jag kom hem redan, imorn jobbar hon kväll igen och på torsdag jobbar hon dag och när hon kommer hem är jag i Jönköping :D Men på fredag ska vi ner till Varberg så då lär vi väl synas....

//DJBruin

Marathonpromenad!

Idag har jag och Ida verkligen varit ute på en jättepromenad. Startade 11.40 och promenaden gick via Kypegården bort mot Tosseryd, sedan vidare upp mot GIF-stugan för att sedan vända upp mot Hyberg och Ymer för att sedan återvända till Kype och hem. Vi var hemma 15.20 så 3 timmar och 40 minuter tog vår promenad på 20 km :)

Gårdagen var annars mycket trevlig. Idas familj var här och mina föräldrar var här och åt lunch med efterrätt innan vi alla begav oss till arenan och Elfsborg-Halmstad. Var nästan pinsamt att sitta jämte Idas familj när Elfsborg ledde med 4-0 i paus redan.

Senare på kvällen såg vi Babben och sedan Eurovision Song Contest där vi tyckte (som nästan alla andra) att Norge hade den klart bästa låten.

Ska nog bränna lite musik här nu!

Tjing!

Fredag kväll!

God kväll :)
Har varit på någon form av parmiddag nu ikväll. Jag och Ida var på Thai Silk Palace med Therese och Johan. Var riktigt trevligt och mycket god mat naturligtvis. Så det får vi väl göra om en annan gång väl Rosie? :)

Ida hade namnsdag idag oxå, eller Sofia rättare sagt. Vi handlade nu ikväll och jag passade på att köpa 2 tianlotter, en dubbeltriss och en skrappyramid till henne + en skrapbingo till mig själv :) Otroligt nog vann vi på alla de 6 lotter vi hade, nåt slags rekord kanske?!?! Inga stora summor i och för sig, men 230 kr vann vi i alla fall sammanlagt! Blir nog inga nya lotter för de pengarna, känns som att vi inte kommer att vinna något på 100 år nu....

Imorn ska vi bjuda våra föräldrar på lunch och efter det så ska jag och familjen Gustafsson på Elfsborg-Halmstad. Må bästa lag vinna dvs Elfsborg :D Mitt tips: 2-0

Efter matchen sen blir det hem och kolla på Eurovision. Kan ju alltid hoppas att Malena lyckas bra, men vinna??? Nej den jag tror vinner är Norge om nu inte Öststaterna gaddar ihop sig som vanligt. Ukraina är ett annat hett tips från min sida, vi får se!

Nu blir det att krypa ner till sängs har mycket att göra imorn förmiddag!

Tjing


Inga hål :D

Var alldeles nyss hos tandläkaren och det visade sig (återigen) att jag inte hade några hål :)
Däremot fanns det som vanligt tandsten, men nu är den borta!

En ruskigt massa poliser var det på stan, minst 4 bussar och säkert över 20 poliser. Tydligen skall Sverigedemokraterna hålla ett möte på torget senare idag så därav den stora polisinsatsen.

På jobbet hade vi ordentliga mängder med post idag. Det berodde på att ICA-buffé kom igår eftermiddag och den får i stort sett vartenda hushåll eller i varje fall väldigt många...

När jag skulle bort och hämta mopeden upptäckte jag att det var punktering på höger framhjul, verkligen en lysande start, men Magne fixade det relativt snabbt som tur var. Sen kan jag säga att mopeden var fylld med lådor med post och reklam till bristningsgränsen idag. Väl framme på turen märkte jag att jag inte hade någon plats att göra av hjälmen eftersom jag inte kunde stänga flaket i så fall så det fick bli att gå med hjälmen på de första uppgångarna så om någon såg mig kan de nog ha fått sig ett skratt :)

Nej nu ska jag kolla lite Managerzone här!

//DJBruin

Vårruset Del 2

Jodå jag fick rätt Idisen var en aning snabbare än Becka, men det skilde inte mycket och båda tjejerna gjorde storartade insatser. Deras tid var grymt bra, så bra att jag och Micke började ana att sträckan inte var 5 km, så var bara tvungen att kontrolmäta sträckan :)

Gjorde denna mätning på eniro och var inte helt säker på hur de sprang men fick lite hjälp av Ida med det så vi tror vi fått in rätt väg och då mätte sträckan 4,4 km, vilket låter mer realistiskt sett till deras tider, men återigen de sprang storartat :)



De två hurtiga innan loppet:)



Becka spurtar i mål för fullt, tyvärr hann jag inte få fram kameran då Ida spurtade :(



Väl värda sina medaljer!!!

Vårruset

Idag ska Ida och Becka springa Vårruset i Jönköping, 5 km. Ska bli spännande att se hur det går det för dom, undra vem av dom två som är snabbast?! Sätter en liten peng på att Idisen är den snabbare för tillfället....

Det verkar som om dom får vädret med sig, just nu är det inga moln på himlen, men man vet ju aldrig!

Ska äta lite frukost nu, sen är det jobbet som väntar.

//DJBruin

Minigolf

Blev en ny andra plats i minigolf för mig. Slutade på 48 slag, riktigt bra för att vara andra gången i år. Endast Svahn var bättre (46). Här är en bild från tillställningen...




God morgon!

Blev inte jätte sent igår, mjen sov relativt länge idag ändå. Jag, Svahn och Andreas bokade hotell i Stockholm i oktober i natt. Vi ska på NHL-premiären mellan Detroit-St Louis, ska bli himla kul. Blev Scandic Continental som ligger precis jämte Centralstationen, så perfekt läge verkligen! Inte farligt dyrt heller, 4 600 för oss tre för två övernattningar med frukost.

Värre var det att få tag i tågbiljetter, kan inte fatta hur i all sin dar det kan kosta över 3 000 kr för oss tre enkel resa när det är nära ett halvår kvar?!!?!??! No way jag betalar över 1 000 kr för en enkel resa till Sthlm. Får väl se om det dyker upp billigare biljetter längre fram sen, annars har vi kollat upp Swebus där vi förmodligen kan åka för ca 200-250 kr enkel resa per person. Känns mycket bättre även om resan tar längre tid! Skall bli riktigt kul i alla fall :)

Nej nu får jag börja göra mig i ordning, ska ner och spela minigolf strax nu med de andra!

//DJBruin


Spelkväll

Nu är NHL 2009 i full gång, går inget vidare för mig än, men hade klart mest tacklingar i förra matchen i alla fall :D
Än så länge är Andreas obesegrad men det ska vi ändra på :)

Svahn tog precis ledningen mot Andreas nu så kanske bryts sviten nu?!

Jaja strax dags för mig att spela nu.

//DJBruin

Mer bilder från 1 maj



Lova möter fåren



Micke och Lova på Gamla Varberg



Fika



Lova på toppen av Gamla Varberg

Lovade ju lägga upp lite bilder från Valborgshelgen





Gruppfoto



Crazy gruppfoto

Då var bloggen startad!

Jaha då har även jag börjat skriva blogg! I denna kommer jag att skriva om vad som händer i mitt liv och sen får vi se allteftersom vad som händer här :)

Idag var lite lagom kul att vara brevbärare... Efter typ halva turen kom regnet och förstörde den här dagen. Men sånt som händer. Var i alla fall gott om tid på eftermiddagen så hann med att göra ett förarutbildningstest på jobbet och naturligtvis blev man godkänd :D

Ska ut och springa intervall om en timme nu, kan ju alltid drömma om att det slutat regna till dess.... Sen bär det av ner till Svahn där NHL 2009 (?) och FIFA 2009 väntar efter Sverige-Kanadamatchen. Får se om man kan krossa Svahnen och Karlsson där.

Ha en fin helg ni som läser detta och ni andra oxå för den delen!

//DJBruin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0