Nätverksstrul!!!

Jaa idag har det krånglat sannerligen....
Kunde inte logga in på nätet alls imorses, gjorde systemåterställning med mera, men hjälpte ingenting. Så fick ge upp och ta mig till jobbet istället då. När jag kom hem så sa Ida att det funkade så det var ju bra :)

Nu ikväll när jag skulle kolla nätet kom jag naturligtvis inte in... provade logga ut mig och in på Idas användare och då funkade det utan problem, så på min profil funkade det inte bara. Ringde Svahn och tänkte att det här löser han enkelt, men icke sa nicke... blev en halvtimmas samtal innan vi fick igång det igen och det var jag som märkte vad som var galet.

När man gick igenom listan över vilka trådlösa nätverk som fanns försökte den ansluta till Zyxel (allas nätverk heter så från början innan man ändrar namn). Vårt nätverk heter Alvina, så den försökte alltså att ansluta till ett nätverk som någon annan i huset använder... mycket märkligt. Fattar inte varför den sökte efter det nätverket och inte till vårt?!?!?!

Men jaja problemet löst och allt funkar perfekt nu igen.

Ska sova nu natti!


Händelserik helg

Ja denna helgen händer det mycket. Imorn ska vi bowla med jobbet och äta efteråt. Ska bli riktigt trevligt :)
Sen på lördag åker jag ner till Varberg (Ida åker på fredag). Ska bastubada med Jennie, Daniel och Charlotte och sen på kvällen ska vi ut och äta. Undra om man vågar doppa sig i år i det iskalla vattnet.......

Annars händer inte så mycket, *NÖF* idag var det riktigt GRISIGT mycket post att dela ut och det var verkligen SVINKALLT ute men efter en del BÖKANDE med reklamen gick det bra. I nästa vecka sen väntar innebandy igen, får se om man kan KNORRA in något frislag då kanske... blir KULTING värre i alla fall :)

Har tagit influensasprutan idag oxå förresten, men vad jag vet har jag inte fått några biverkningar eller vad säger ni?!?!?! :D:D:D

RSS 2.0